Instrucțiuni de utilizare a turului virtual

 

Navigarea în turul virtual se poate realiza în cinci moduri diferite:

 

1. Pe desktop sau laptop, prin clic pe săgeți și rotire prin clic menținut cu mișcarea mouse-ului. De asemenea se pot folosi și cele 4 săgeți din tastatură.

 

2. Pe telefon prin selectarea săgeților și rotire prin glisare pe ecran. De asemenea, dacă se activează funcția TOGGLE MOTION CONTROL (buton în dreapta sus), se poate roti imaginea prin rotirea telefonului (funcție disponibilă pentru telefoanele cu accelerometru).

 

3. Prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală VR ce folosesc telefonul mobil, menținând punctul central timp de 2 secunde pe o săgeată. Navigarea se realizează în acest caz fără telecomenzi. Acest tip de ochelari VR sunt și cei mai accesibili (începând de la 10 Euro). Funcție disponibilă pentru telefoanele cu accelerometru.

 

4. Pe desktop (PC), laptop sau pe telefon prin folosirea planulului de apartament pentru navigare directă (butonul din stanga jos)

 

5. Pe desktop (PC), laptop sau pe telefon, prin activarea benzii de panorame (săgeata albă de la baza ecranului) și selectarea directă a unei panorame sau apăsarea pe săgețile albe de la baza ecranului (stânga-dreapta) pentru a trece de la o panoramă la alta.

 

  • Trecerea de la o variantă de amenajare la alta se face apăsând una dintre cifrele din spațiile cu variații de amenajare (in cazul de față sunt disponibile în băi și balcon). Aceste variații se pot accesa și direct din ochelarii VR (vezi punctul 3)

  • Nu este indicată folosirea funcției zoom (scroll sau glisare pe telefon) deoarece apar deformații ale imaginii.

  • Nu este necesară instalarea unei aplicații pentru vizualizarea tururilor virtuale ci se folosesc browsere uzuale (recomandăm Google Chrome). Tururile virtuale nu sunt compatibile cu Internet Explorer.

  • Recomandăm folosirea telefonului mobil în poziție verticală în cazul folosirii fără ochelari VR pentru a evita deformarea exagerată a imaginii.

  • Pe desktop sau laptop este recomandată folosirea funcției full screen.

  • Nu recomandăm rotirea imaginii pe laptop fără mouse (caz în care sunt mai utile săgețile din tastatură)

  • Este nevoie de o conexiune la internet medie spre bună.

 

Instrucțiuni generale

  • Filmele sunt realizate la rezoluție 4K si in mod normal rezoluția se adaptează automat la rezoluția ecranului dar, in anumite situații, este util să se ajusteze manual în funcție de conexiunea la internet si de performanța grafică a PCului.

  • Toate randările sunt disponibile si la mărime 4K (3840px / 2160px)

  • Materilale de prezentare se referă la un singur apartament. Se vor realiza astfel de materiale pentru fiecare tip de apartament.

 

 

<< Inapoi la prezentarea apartamentului

<< Inapoi la prezentarea apartamentului

<< Inapoi la prezentarea apartamentului